GRÆSTED ROTARY KLUB

- DEN CENTRALE ROTARY-KLUB I GRIBSKOV KOMMUNE

Rotary Rejse 2020

For 15 år siden var vi senest i Berlin. Denne gang er turen imidlertid væsentlig anderledes med flere udflugter i oplandet foruden turen til Spreewald Lübbenau.

• Tirsdag den 12. Maj 2020.
    Afgang med bus fra Græsted og via færgen Gedser Rostock til Berlin.
    Ankomst på Hotel Park Inn ved Alexander Platz ca. kl. 14,00.
    Fri resten af dagen til at udforske kvarteret.
    Spisning på Hotellet om aftenen.

• Onsdag den 13. Maj 2020
    Om formiddagen besøg på Neues Museum hvor vi ser de utrolige ægyptiske samlinger med efterfølgende sejltur på Spree. Resten af dagen til fri disposition og shopping.
    Om aftenen:
    – evt. opera besøg i et af de tre operahuse i Berlin – Deutsche Oper Bismarckstrasse, Staatsoper
      Unter den Linden eller Komische Oper.
      Deutsche Oper spiller Tjaikovskys Spader Dame og Staatsoper spiller Beethovens Fidelio.
    – vi kan evt. tage til Nicolai Viertel på en hyggelig restaurant og spise om aftenen.

• Torsdag den 14. Maj 2020
    Heldagsudflugt til Lübbenau Spreewald som ligger ca. 100 km sydøst for Berlin i et herligt naturområde med skov med kanaler. Her bliver vi staget rundt i en af Kahns fladbundede pramme efterfulgt af et besøg i frilandsmuseet i Leehde.
    Der er frokost ved kanalhavnen i Lübbenau og aftensmad hjemme efter ønske og behov.

• Fredag den 15. Maj 2020
    Tur til Potsdam med besøg på Frederik den Stores slot Sanssuci og efterfølgende besigtigelse af Potsdam med dens historie.
    Efterfølgende mulighed for shopping i Berlin på egen hånd.
    Eventuelt fælles spisning ved det gamle domhus, og resterne af den middelalderlige bymur, på restauranten Zum letzten Instanz (se hjemmesiden)

• Lørdag den 16. maj 2020
    Formiddagstur til Aspargesmarkerne i Beelitz som har verdens bedste asparges. Herefter Aspargesfrokost på restaurant i Beelitz.
    Eftermiddag sejlads på Havelsøerne.
    Afslutningsaften er aftalt på forhånd.

• Søndag den 17. Maj 2020
    Vi kører hjem via Rostock Gedser.

Praktiske oplysninger:

Priserne er inkl. morgenmad.

Der er betalt for aftensmad på hotellet på ankomstdagen samt lørdag ved vores afslutningsaften.
Alle øvrige måltider er for egen regning.

Kahnfahrt på kanalerne i Spreewald samt sejltur på Havel er ligeledes incl.

Priser:

Per person i dobbeltværelse………………………………………………………………………….  5500,-