Når det kommer til mode, har alle deres egen stil. Men når det kommer til styling af outfits til enhver lejlighed, er der nogle grundlæggende ting, som alle kan bruge for at sikre, at de ser bedst ud. Uanset om du skal klæde dig på til en særlig begivenhed eller bare gerne vil se godt ud i hverdagen, er der her nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig

Lagdeling er en vigtig del af ethvert outfit. Det tilføjer ikke kun dimension og interesse, men er også med til at skabe den perfekte balance mellem komfort og stil. Til arbejde eller formelle lejligheder kan du prøve at tilføje en blazer eller en cardigan over dit outfit for at få et elegant look. I weekenden kan du lægge et lag på med en grafisk tee eller en vintage band tee under en denimjakke eller en sweater. Du kan endda tilføje tilbehør som tørklæder og huer for ekstra varme i de koldere måneder. Du skal heller ikke være bange for at blande teksturer og mønstre! En ternet skjorte med en kabelstrikket trøje ser fantastisk ud sammen!

Tilbehør kan bruges til at tage et ellers grundlæggende outfit og få det til at skille sig ud på alle de rigtige måder. Uanset om du vælger statement-øreringe, dristige halskæder, klassiske ure, farvede solbriller eller hatte – tilbehør handler om at gøre din stil unik for dig. Leg med forskellige muligheder, indtil du finder stykker, der passer perfekt til din personlige æstetik!

Læs mere via DEALtorvet.