Man kan spørge sig selv, hvad er smarte løsninger til hjemmet – for mig vil det være at jeg kan styre mine gardiner uden at skulle rejse mig – at min carport går op og ned når jeg trykker på en app – for mig vil det sige, at jeg kan styre så mange af mine ting fra en enkelt enhed, min telefon via en app.
Det ved jeg kan lade sig gøre, ikke at jeg har et gennem automatiseret hjem, men jeg gør det da så nemt for mig selv som muligt. Jeg så det første gang da jeg var ude hos en familie, der kunne trække deres gardiner fra, mens de sad i sofaen, og så blev jeg selvfølgelig nysgerrig på hvor de havde købt det henne og om det var en ny udvikling inden for smarte løsninger i hjemmet.
Jeg fik at vide at jeg kunne gå ind på somfy.dk og se de gardiner som de havde købt, men at de også havde mange andre smarte løsninger som måske også kunne interessere mig.
Jeg må sige at det var en helt ny verden der åbnede sig for mig, da jeg kom ind på Somfy.dk – her var jo stort set alt, og her gik jeg og troede at det lige var blevet udviklet.

Somfy kunne vejlede os i de ting vi gerne ville have i vores hus, og det var ikke alting vi lige ville have med det samme – så vi udvalgte nøjagtig de ting, som havde den største betydning for os, og så kan det da godt være at vi med tiden lige udvider med nogle ekstra ting.
Så nu er jeg også blandt de mennesker som har smart home løsninger, det føles lidt underligt at sige, men det er jeg. Jeg havde set det tidligere i tv, disse smart home løsninger, og godt nok har jeg fået nogle af de løsninger, men at hele mit hus er blevet til at styre fra en styringsenhed og app, det er jeg ikke så sikker på kommer til at ske – tænk hvis mit hus begynder at tænke selv, og gør så jeg ikke selv er herre over mit eget hus – spøg til side, det er da skide smart.