Tilbehør til bærbare computere og iPads bliver stadig mere populært, da det er med til at forlænge og forbedre hver enkelt enheds levetid. Tilbehør til bærbare computere omfatter alt fra covers og etuier til standere, tastaturer og endda specielle tasker. Disse kan være med til at beskytte den bærbare computer eller iPad mod skader forårsaget af fald eller stød og give et behageligt sted at skrive eller se film. Etuier findes i alle former, størrelser, farver, teksturer og materialer, så der er en mulighed for ethvert budget eller stilpræference. Tastaturmulighederne findes både med kabel og trådløse konfigurationer med enten membran- eller mekaniske kontakter, hvilket gør det nemt at tilpasse skriveoplevelsen efter individuel smag. Standere er gode til dem, der bruger deres bærbare computer ofte, da de kan justeres i højde og vinkel, så det er behageligt at skrive. Eller hvis du er på udkig efter noget mere bærbart, findes der også lette lapdesks, som giver en stabil base, hvorpå du kan arbejde næsten hvor som helst.

sleeves er også en god måde at beskytte din bærbare computer på, mens du er på farten. De findes i forskellige varianter alt efter dine behov, f.eks. skuldertasker, rygsække, dokumentmapper, rullekufferter og særlige “notebook-tasker”, der er designet specielt til bærbare computere. Nogle har endda særlige lommer eller rum indbygget i dem, der er specielt designet til at rumme en oplader til en bærbar computer eller andre ledninger/tilbehør, så det er lettere at holde styr på dem, mens du er på rejse. Nogle af disse bæretasker har også ekstra funktioner som f.eks. stødabsorberingsteknologi, der kan hjælpe med at beskytte mod utilsigtede fald eller stød, når du er ude på farten. 

Når det gælder iPads, findes der også utallige former for tilbehør, lige fra beskyttelsescovers (som normalt også fungerer som standere) til aftagelige tastaturer, så du kan bruge din iPad som en bærbar computer, når det er nødvendigt, fra stylus til at tegne direkte på skærmen til Bluetooth-højttalere, så du kan lytte til musik uden hovedtelefoner, fra bilopladere, så du aldrig løber tør for batteri, når du rejser langt i bilen, til særlige opladningsdocks, der gør det nemt og hurtigt at tilslutte flere enheder på én gang! Alt dette unikke tilbehør kan virkelig tilføje en ekstra dimension af produktivitet, når du bruger iPads, samtidig med at du altid holder dem sikre og stilfulde!