Der er få ting, der er mere behagelige end et glas fransk vin. Uanset om du nyder et glas rødvin til aftensmaden eller nipper til en hvidvin på en varm sommerdag, så har franske vine noget for enhver smag. Og med så mange forskellige regioner og stilarter at vælge imellem, er der altid noget nyt at udforske.

Når det drejer sig om rødvin, tænker mange på Bordeaux. Men der er andre gode muligheder fra regioner som Loiredalen og Bourgogne. Hvis du er på udkig efter en Fransk hvidvin, kan du prøve noget fra Rhône-dalen eller Alsace. Og glem selvfølgelig ikke Champagne – måske den mest berømte franske vin af dem alle!

Franske vine er nogle af de mest populære i verden, og det er der en god grund til. Landet har en lang historie inden for vinfremstilling, der går tilbage til den romerske tid. Og med så mange forskellige klimaer og jordtyper er det ikke overraskende, at Frankrig producerer så mange forskellige vine. Uanset om du er til rødvin, hvidvin eller boblende vin, er der en fransk vin til dig. Så næste gang du er på udkig efter noget nyt at prøve, så tag en flaske fransk vin frem. Du vil slet ikke blive skuffet. Uanset om du er til rødvin, hvidvin eller mousserende vin, er der helt sikkert en fransk vin, som du vil elske. Eller også vil dine gæster. med fransk vin er du sikker på at dine gæster vil rose dig for valg af vin. Fransk vin er en sikker vinder til selskaber.