Der er gang i musikken efter Corona ned lukningen blev ophævet, og der er en stor tørst efter igen at få og høre live musik og få rørt bentøjet igen. Jeg tænker jo også at det er derfor der er ekstra gang i diverse festivals og udendørs arrangementer med diverse musik events. Det lyder dejligt, og det er det også, men når jeg sådan tænker på de mennesker der står for at lave disse festivals, tænker jeg også at de må have en enorm viden om hvordan man gør det. Jeg selv måtte da bruge en del tid på at finde de musikere jeg gerne ville have til en stor fest hjemme hos mig selv, og anede ikke hvordan jeg skulle book musik men måtte undersøge hvor og hvordan på nettet. Jeg fandt ud af at jeg kunne foretage en booking af musik hos musikbookeriet.dk, men at booking musik var så svært vidste jeg egentligt ikke – ikke at det var svært at at book musik på hjemmeside, men der var så mange kunstnere at vælge imellem, at det blev lidt af en udfordring for mig.

Men hvor var der mange gode musikere man kunne vælge imellem, og hvad var det bedst mulige bud for lige den fest jeg ville arrangere. Jeg måtte have hjælp til at finde det helt rigtige, så jeg kontaktede firmaet med musik booking, og fik lige lidt råd og vejledning med på vejen, dette var godt og med til at vi fik den rette musik til vores fest. Så er man i tvivl, så spørg, en sætning jeg har lært hjemmefra, og det har i mange tilfælde vist sig at være en rigtig god ide.
Vi have en super dejlig fest og den dejligste musik – og alle så ud til at nyde det. Så jeg er ikke i tvivl om at jeg næste gang bruger musikbookieriet.dk når der skal være stor fest og der skal være musik til, for alt fungerede som det skulle. Selv da vi bad musikeren om at blive en time eller to mere, så kunne det lade sig gøre, og det kalder jeg fleksibilitet.