Massage er en af de ældste og enkleste teknikker, som menneskeheden kender til at helbrede og fremme et godt helbred. Massage er blevet brugt i århundreder til at forbedre blodcirkulationen, lindre muskelspændinger og smerter, fremme afslapning og velvære og forbedre søvnen. Det er stadig en populær behandling i dag.

Massage er en praktisk behandling, hvor der anvendes tryk og strøg til at manipulere kroppens bløde væv. Den kan anvendes med hænderne, underarmene, albuerne eller fødderne. Terapeuten kan også bruge massageolie eller lotion for at mindske friktionen på huden.

Der findes mange forskellige typer massage, som hver især har deres egne fordele. Svensk massage er den mest almindelige massageform. Den anvender lange strøg, æltebevægelser og cirkulære bevægelser for at forbedre cirkulationen og fleksibiliteten. Dybvævsmassage er en mere intens form for massage, der fokuserer på de dybere lag af muskelvævet. Den bruges til at behandle smerter og betændelse, opløse arvæv og løsne stramme muskler. Sportsmassage er beregnet til at hjælpe sportsfolk med at forberede sig på og komme sig efter anstrengende fysisk aktivitet. Der anvendes en række forskellige teknikker til at forbedre fleksibiliteten, mindske muskelspændinger og smerter og forebygge skader.

Massage kan være en effektiv behandling af mange tilstande, bl.a:

– Rygsmerter

– nakkesmerter

– Skuldersmerter

– Karpaltunnelsyndrom

– Tennisalbue

– Migræne

– Søvnløshed

Et godt sted at få sin massage, specielt hvis man er bosat i Hørsholm er MASSAGE HØRSHOLM. Tjek det ud, hvis du har problemer.

Hvorfor virker massage så godt?

Der er mange grunde til, at massage kan være så effektiv til behandling af smerter og andre lidelser. For det første afslapper massage musklerne og løsner knuder eller sammenvoksninger, der kan forårsage smerte. For det andet øger massagen blodgennemstrømningen og cirkulationen, hvilket bidrager til at reducere inflammation og hævelse. For det tredje frigiver massage endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende midler. Endelig føles massage bare godt! Når du har det godt, er du mere tilbøjelig til at bevæge dig og fungere godt, hvilket kan være med til at lindre smerter.